HIETALAHTI JA POJAT OY


TIEDÄTHÄN, ETTÄ HALSUALTA SAA LAADUKKAITA BETONIELEMENTTEJÄ!
 


Halsua sijaitsee Keskipohjanmaalla Kokkolan ja Jyväskylän välimaastossa. Hietalahti ja Pojat Oy on perheyritys, joka on perustettu 1970-luvulla. Vuodesta 1984 yritys on keskittynyt betoniteollisuuden puolelle. Yrityksen päätuotteina ovat betonielementit eri muodoissa. 

Yhtiön palveluksessa on n. 40 henkilöä.
Valmistamme betonielementtejä mm. teollisuus-, maatalous-, ja talonrakentamiseen. Voimme tarjota sinulle useita pintavaihtoehtoja.
Tässä esimerkkejä:

  • eriväriset rouhebetonipinnat
  • harjattu harmaa pinta 
  • tiilipinta. 


Hietalahti ja Pojat Oy palvelee Sinua elementtien suunnittelussa, valmistuksessa ja asennuksessa. Yhtiö pystyy toimittamaan niin yksityiselle rakentajalle, maataloudelle kuin rakennusliikkeillekin hyvin kokonaisvaltaisen paketin.

Uutena toimintamuotona yhtiömme on aloittanut metallipajatoiminnan, jonka tuotteet tulevat olemaan pääasiassa metallilevytuotteita. Olemme etsimässä yhteistyökumppaneita, joiden kanssa olemme valmiita kehittämään laadukkaita tuotteita asiakkaiden erilaisiin tarpeisiin. Voimme tarjota nykyaikaisten laitteiden antamat mahdollisuudet erilaisten alihankintatöiden valmistamiseen.

 

Aloitus 

H&P-yhtiö

Tuotteet Palvelut Yhteystiedot Kuvia Palaute Sivukartta